top of page

Enklare välja rätt brandsläckare när GPBM utökar sitt proffssortiment

Under hösten lanserar GPBM flera nya brandsläckare för proffsmarknaden.

Lanseringen innebär fler användningsområden, men också en successiv satsning på mer miljövänliga produkter.

– Med ett mer komplett sortiment under varumärket CGS gör vi det enklare för våra proffskunder att välja rätt produkt för rätt tillfälle, säger Frank Ottesen, produktchef på GPBM Nordic.

Under tio år har GPBM varit en av de marknadsledande leverantörerna av brandsläckare på den nordiska marknaden.


– Nu utökar vi vårt sortiment för att satsa ännu hårdare på den nordiska proffsmarknaden, säger Frank Ottesen.


Efter att tidigare ha marknadsfört ett bassortiment med volymprodukter satsar man nu på fler nischprodukter och fler miljövänliga alternativ.


– Vi blir mer kompletta och täcker alla behov inom bärbara brandsläckare hos en leverantör.


– Vi ser också ett ökat intresse för miljön, både från branschen och myndigheterna, och kan nu erbjuda fler miljövänliga produkter.

All försäljning sker i dag via företag och samarbetspartners med hög kompetens inom brandsäkerhet. Genom breddningen av CGS-sortimentet ger därmed GPBM sina återförsäljare bättre möjligheter att konkurrera på marknaden.


– Det går att tänka på nya sätt och använda mer miljövänliga alternativ, då gäller det att våra försäljare kan vägleda kunderna att både välja rätt alternativ och bästa miljöval där det är möjligt.

Vissa detaljer har uppdaterats för proffsmarknaden, som exempelvis rostfria detaljer för att tåla tuffare miljöer. Samtidigt har produkterna genomgått en harmonisering för den nordiska marknaden.


– Det innebär att vi kan leverera godkända produkter i alla de nordiska länderna för de flesta behov inom industri, offshore och shipping.


För mer information:

Frank Ottesen, produktchef, GPBM Nordic, +47 91 57 65 74

Comments


bottom of page